• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Sunny Novmbr staat in het teken van toffe, originele items, mooi van kwaliteit en ook nog betaalbaar. We selecteren en ontwerpen zorgvuldig al onze kledingstukken en testen deze talloze keren uit op kwaliteit, voor we ze in onze collectie opnemen.

Sunny Novmbr is ontstaan, nadat wij, Lisanne en Maren, besloten een sprong in het diepe te nemen en onze passie te volgen. Beiden net mama, beiden ontzettend gedreven en dol op design, merkten dat we een gat zagen op het gebied van kinder/baby kleding. Wilden we iets moois, net even unieker dan de standaard, kostte het al gauw een vermogen. Dat moest toch anders kunnen. Na veel gezocht en vergeleken en getest te hebben, denken we dat we de perfecte formule gevonden hebben. Super leuke, hippe en originele kleertjes, om te krijgen, te geven, of gewoon lekker voor je eigen mini’s te houden, voor een leuke prijs. Onze collectie moest naast een goede prijs en toffe style, ook vooral comfortabel zijn. De allerkleinsten onder ons zouden, naar onze mening, vooral heerlijk moeten kunnen bewegen, spelen en slapen, zonder dat de kleding die ze dragen een belemmering vormt. Zo zie je dit bijvoorbeeld aan onze broekjes, die altijd een elastieken band hebben en gemaakt zijn van een soepele stof en onze sweaters, waar we héél trots op zijn, zien wij graag oversized voor veel bewegingsvrijheid (het staat ook gewoon té gek, laten we eerlijk zijn ;-)). Zo hebben wij zorgvuldig gekeken naar al onze items en onze eigen kindjes alles aan getrokken om dit te testen.

Ook hebben wij ervoor gekozen, zo min mogelijk labels in onze kleertjes te plaatsen. We gebruiken 1 nek label en hebben voor het aangeven van de maat, gekozen voor maatstickers. Onze ervaring leert, dat we de losse labeltjes er altijd uitknippen voor gebruik, omdat ze anders gaan irriteren in het nekje.

Ieder item is zorgvuldig gekozen en meermaals getest en we hopen dat je er net zo blij van wordt als wij!

Liefs,

Maren & Lisanne